Blog

Plasa de gard electric

Cu un aspect simplu, dar bine vizibil plasa de gard electric ofera un avantaj incontestabil in special
crescatorilor de oi sau celor care doresc sa-si protejeze anumite suprafete de animale
sau pradatori.

Cu un  aspect simplu, dar bine vizibil plasa ofera un avantaj incontestabil in special crescatorilor de oi sau celor care doresc sa-si protejeze anumite suprafete de animale sau pradatori.

Plasa pentru gard electric se poate monta cu foarte mare usurinta si intr-un timp relativ foarte scurt fara a avea nevoie de alte instrumente sau materiale, fara a avea nevoie de stalpi si fara a fi nevoiti sa sapati gropi pentru acestia.

O persoană poate instala o plasă electrică în zece minute sau chiar mai puțin, derulând pur și simplu pachetul de plasă de-a lungul liniei de gard alese și infingand stalpii plasei in pamant printr-o simpla apasare.

Odată ce stalpii sunt introdusi in pamant si plasa este intinsa, rămâne doar să legați plasa la aparatul de gard electric. Pentru o fixare mai buna recomandam ca la capetele ei sau la mijloc sa o intariti prin fixarea pe un stalp de lemn mai grosut cu ajutorul unor izolatori cautand ca firele cu lita sa nu intre in contact cu stalpul de lemn.

Plasa electrică este la fel de ușor de demontat și de mutat pe cât este de instalat, fiind un succes în rândul crescatorilor de oi, de păsări mai ales cand nu au parcele permanente.

O plasa de gard electric nefiind voluminoasa sau rigida poate fi ușor de adunat si depozitat atunci când nu este utilizata.

 

Odată ce plasa este scoasa din pachet și ați ales o locație pentru gard, așezați plasa pe sol, desfaceți corzile cu care este legata, o derulați ușor intinzandu-o pe sol, in forma perimetrului care doriti sa il imprejmuiti.

Dupa ce plasa a fost derulata si intinsa pe sol, va intoarceti si incercati sa introduceti stalpisorii in pamant creând incinta dorita. În cele din urmă, veți atașa aparatul de gard electric la plasa.

Deoarece plasele electrice sunt un gard temporar este indicat sa fie  demontate și depozitate în periadele de nefolosire.

ATENTIE!!!! Nu este indicat sa se puna animale cu coarne in spatiile imprejumite cu plasa de gard deoarece acestea risca sa se prinda in plasa si sa ramana blocate, ceea ce ar putea duce la decesul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookInstagramYoutubeWhatsApp
X